Synstrening

Vi tilbyr både synstrening og linsetrening for de som trenger det. Vi hjelper deg med tilvenning, påføringsmetoder og øvelser for at du skal få en optimal hverdag! Våre optikerassistenter og dyktige optikere står klare for å hjelpe deg!

Synstrening passer for de med synsproblemer som ikke lar seg løse med briller, kontaktlinser eller andre synshjelpemidler. Ved hjelp av denne synstreningen vil synsfunksjonen din forbedres på samme måte som fysioterapi korrigerer motorisk funksjon. Problemer som kan dra god nytte av synstrening kan være anstrengte øyner, fokuseringsproblem, skjeling, manglende konsentrasjon eller redusert syn på ene øye.

Ved linsetrening får du en grundig gjennomgang av hvordan du setter inn og tar ut linsene på en korrekt og sikker måte. Det er uvanlig å få bivirkninger fra linser, og i de sjeldne tilfellene det skjer – kommer det som regel av at linsene ikke har blitt håndtert på riktig måte. Om det er barnet ditt som skal ha eller trenger linsetrening trenger ikke du som foresatt å selv ha erfaring med linser.

Synstrening og linsetrening passer både for barn og voksne, og våre dyktige optikere kommer til å nøye gå gjennom alle håndteringsråd, slik at du (og deg som foresatt) føler dere trygge.