Ditt syn

Kundeservice

Vi har dyktige optikere og effektive fagfolk som står klar til å assistere deg. Vi hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha, og vi finner løsninger på utfordringer du måtte oppleve. Velkommen til oss for en hyggelig prat!

Om du aldri har testet synet ditt før, oppfordrer vi deg til å gjøre det snarest mulig. En grundig synsundersøkelse kan oppdage andre ting enn bare endringer i øynet. Vi i Moa Optikk ønsker at du skal ha det beste synet til alle døgnets tider. Våre ansatte står klar til å hjelpe deg med tilpasninger, valg av innfatning og solbrille, veiledning og råd i tillegg til optikertjenester. Våre fagfolk kan svare på alle dine spørsmål og står klar til å finne den perfekte brillen for deg.

Våre optikere er forberedt på enhver situasjon. De reiser jevnlig på konferanser og kurs i regi av Norges Optikerforbunds etter- og videreutdanningsprogram for å holde seg faglig oppdatert. Alle våre optikere er spesialisert i allmennoptometri, med ulike fordypninger som spesiallinse, synstrening, samsyn og lese- og skrivevansker.

Å gå til optiker er like viktig som å gå til tannlegen – synet er tross alt en av de aller viktigste sansene dine. Derfor ønske vi i Moa Optikk å gi deg den optimale kundeopplevelsen når du besøker oss! Velkommen!

_BD_8022-Edit.jpg