Syn og øyne

Ditt syn

Synsundersøkelse

Lurer du på når du bør sjekke synet, eller hva en slik undersøkelse innebærer? Vi er 3 optikere med utdanning fra Kongsberg, som i tillegg har Mastergrad i klinisk optometri. En synsundersøkelse hos oss i Moa Optikk gir deg en grundig gjennomgang av din øyehelse og du får anbefaling for videre synstiltak.
Ditt syn

Synstrening

Synstrening er for de med synsproblemer som ikke lar seg løse med briller eller kontaktlinser. Man lærer seg å utnytte synet bedre og bruke det på en mer effektiv måte. Treningen tilpasses individuelt og tar ca 3-5 mnd.  
Ditt syn

Barn og syn

Godt syn er viktig fra ung alder, og synet utvikles gradvis helt opptil ca 16-års alder. Barna sier ikke automatisk fra om de ser dårlig, og etter fireårskontrollen er det foreldres hovedansvar å fange opp eventuelle synsfeil hos barnet. Husk også å passe godt på barnas øyne i solen.
Ditt syn

Optomap

Optomap er et avansert digitalt kamera som tar et scan av øyebunnen. Dette høyteknologiske hjelpemiddelet gir oss et større bilde av netthinnen enn det som har vært mulig tidligere.
Ditt syn

Kundeservice

Vi har dyktige optikere og effektive fagfolk som står klar til å assistere deg. Vi hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha, og vi finner løsninger på utfordringer du måtte oppleve. Velkommen til oss for en hyggelig prat!
Briller

Håndplukket brilleutvalg

Vi er en uavhengig optikerforretning. Dette gir oss frihet til å håndplukke de beste brillene for deg.
Briller

Verksted

Vi har eget verksted i butikken der brilleglass kan slipes på dagen. Våre dyktige medarbeidere foretar småreparasjoner og justering av briller mens du venter.
Kontaktlinser

Lokal nettbutikk

Kjøp linser trygt, raskt og enkelt i vår lokale nettbutikk